Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:30 Konyaspor’da Ali Çamdalı dönemi04:03 Sarıyer’de kontrolden çıkan otomobil yan yattı: 2 yaralı01:51 Kontrolden çıkan otomobil kaldırıma vurdu, ona metreler kala tır devrildi01:47 Başkan Görgel: “Yangının büyük bölümünü kontrol altına alınmış durumda”01:43 Akademisyenin kızını sözlü taciz ettiği ileri sürülen kadına adli işlem baş...01:32 Beykoz’da iş yeri kurşunlandı: 1 yaralı00:58 “Mahzen-32” operasyonunda yakalanan 27 şüphelinin tamamı tutuklandı00:55 Yoldan çıkan otomobilin sürücüsü yaralandı00:54 1 Mayıs ve 19 Mayıs’ta İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşı...00:53 Erdek’te uyuşturucu operasyonu00:47 Ankara’da iki kurye grubu arasında kavga: 1’i ağır 4 yaralı00:44 Alkollü yakalanan sürücünün “Keşke açmasaydım şişeyi” pişmanlığı00:41 Bolu’da 18 yaşından küçük gençler arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı00:39 Uşak’ta fabrikada zehirlenme paniği: 19 işçi hastaneye başvurdu00:37 Niğde’de hafif ticari araçla motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı00:31 Ankara’da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 5 araçlı zincirleme kaza: 8 ya...00:24 Ankara’da aşırı yağış nedeniyle kontrolden çıkan bariyere çarptı: 1 ölü, 5...00:20 1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul, Anka...00:20 Karısını öldürüp polise teslim oldu00:15 Yıldırım düşen ağaçlık alanda yangın çıktı
Spor 13 Eylül 2017 - 15:43 Yorum: 0

Tevfik Lav bu turnuvayla yaşatılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor tarafından Manisalı merhum futbol adamı Tevfik Lav'ın adını yaşatmak için bu yıl 6'ncısı düzenlenen Uluslararası Tevfik...

Tevfik Lav bu turnuvayla yaşatılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor tarafından Manisalı merhum futbol adamı Tevfik Lav'ın adını yaşatmak için bu yıl 6'ncısı düzenlenen Uluslararası Tevfik Lav Futbol Festivali başladı. U12 yaş grupları için düzenlenen ve 8 takımın yer aldığı turnuvada minik futbolcular, kıyasıya rekabeti yaşarken, dostluk ve kardeşlik ön plandaydı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un 2006 doğumlu sporcular için düzenlediği Tevfik Lav Futbol Festivali, 6'ncı kez başladı. Bu yılki turnuvada Beşiktaş, Bursaspor, Göztepe, Manisaspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Altay, Galatasaray ve Akhisar Belediyespor kulüplerinin 12 yaş takımları yer aldı. Minik futbolcuların performanslarını sergiledikleri turnuvada finalin, 14 Eylül tarihinde Mümin Özkasap Tesisleri'nde oynanacağı belirtildi. Manisa Büyükşehir Belediyespor olarak rahmetli Tevfik Lav'ın adını taşıyan böyle bir turnuvayı organize etmenin kendileri için gurur verici olduğunu ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan, "Bu turnuvadaki amacımız Manisamızın yetiştirdiği değerli spor adamı Tevfik Lav'a sahip çıkmak ve ismini ölümsüzleştirmektir. Yeni yetişen nesillere bu değerleri aktarmak en az sportif başarılar kadar önemlidir. Manisa ve ülke sporuna katkıda bulunacak yeni yetenekler, yeni yıldızlar yetiştirmek için özellikle altyapı eğitimine büyük önem veriyoruz. Bu doğrultuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde yaz okullarını açtık. Altyapı eğitmen kadrosuna yeni hocalar dahil ettik. Her türlü desteği sağlayarak çocuklarımıza en iyi spor ortamını hazırladık. Bu bağlamda Tevfik Lav Turnuvası da altyapı eğitimine verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Manisa'nın tanıtımı açısından da bu turnuva büyük önem teşkil ediyor. Çocuklarımız önemli takımlarla maçlar yapacaklar. Böyle organizasyonlar çocuklarımızın mental gelişimlerine de katkı sağlıyor. Turnuvamızın hazırlanmasında katkı sağlayan, yönetici ve hocalarımıza, katılımlarından dolayı da bütün takımlarımıza teşekkür ederim. Şirin şehrimiz Manisa'da futbol adına güzel bir turnuva olacak" dedi.

Tevfik Lav bu turnuvayla yaşatılıyor

Tevfik Lav bu turnuvayla yaşatılıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber