Toroslar EDAŞ, Osmaniye'de kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2022 yılının ilk 9 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini sürdürdü.
Toroslar EDAŞ, Osmaniye'de kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2022 yılının ilk 9 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini sürdürdü.
Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile gerçekleştiren Toroslar EDAŞ, Osmaniye'de yılın ilk 9 ayında müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde önemli çalışmalara imza attı.
Yapılan açıklamaya göre şirket, Osmaniye'de hizmet verdiği 2 bin 886 trafo ve 12 bin 532 kilometre hat uzunluğunda yaklaşan kış koşullarında da sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.
Daha aydınlık bir Osmaniye için Kadirli, Merkez, Düziçi ve Bahçe ilçelerinde 748 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, bölgede 57 pano ile 122 trafo ve 127 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte bin 372 kilometrelik hattın bakımı tamamlandı.
Şirket, sektörün değişen dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Osmaniye'de hizmet verdiği 257 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 46 kilometrelik yeni yer altı hattı tesis eden şirket ekipleri, kentte bin 128 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 80 elektrik panosu ve 38 trafo merkezi montajı da tamamlandı.
Söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamları ile şirket 2022 yılının ilk 9 ayında koymuş olduğu hedefleri başarıyla gerçekleştirdi.
Müşteri odaklı yaklaşımla 7/24 hizmet sunan şirketin, toroslaredas.com.tr, Toroslar 186 Mobil Uygulaması ve 186 numaralı Müşteri Hattı'ndan tüm müşterilerinin soru ve sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya devam ettiği belirtildi.
Enerjisa Dağıtım Şirketleri'nin Başkent EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte elektrik dağıtımındaki 3 şirketinden biri olan Toroslar EDAŞ, 2016 - 2020 yıllarını kapsayan son tarife döneminde Türkiye'deki dağıtım şirketi arasında en çok yatırımı yapan şirketlerden biri oldu.
Şirketin Osmaniye'de bakım ve yatırım çalışmalarının süreceği belirtildi.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2025 yılı su ürünleri istatistiklerini açıkladı. Verilere göre su ürünleri üretimi 2025 yılında bir önceki yıla göre yüzde 11,1 artarak 1 milyon 37 bin 19 ton olarak gerçekleşti. Toplam üretimin yüzde 33,4'ünü avcılık yol
HAKSİAD Elazığ Şube Başkanı İsrafil Karamazı, 25-28 Haziran tarihlerinde Ankara Kızılcahamam'da gerçekleştirilecek 6'ncı Geleneksel HAKSİAD İş Dünyası Buluşması öncesinde açıklamalarda bulundu. Programın, Türkiye'nin farklı illerinden iş insanlarını bir a
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Mali Otomasyon Sistemi (MOSIP) altyapısında bazı hizmetlere erişilmesinde gecikme meydana gelmesinden dolayı son ödeme günü bugün olan borçların ödeme gününün 7 Nisan’a kadar uzatıldığını duyurdu.SGK tarafından yapılan açıkla
Alanya Sanayi ve Ticaret Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Mart ayı yönetim kurulu toplantısında Ziraat Bankası’nın tatil finansmanı uygulamasını hayata geçirdiğini ve vatandaşların kredi kartı limitinden bağımsız olarak kredi kullanarak tatil yapabilmesi
2026 Zhongguancun Forumu Çin’in başkenti Pekin’de başladı. Forum kapsamında düzenlenen Yatırım Konferansı’nda toplam 34 proje imzalandı. Projelerin, Pekin’in sanayi gelişimine yeni bir ivme kazandıracağı belirtildi.Çin’in başkenti Pekin’de düzenlenen Yatı
Kayseri, Şubat ayında bir önceki yıla göre yüzde 7,99 artışla 319 milyon 54 bin dolarlık ihracat gerçekleştirdi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Şubat Ayı dış ticaret verilerini değerlendiren Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, "Savaş ve kri
Samsun merkezli elektrik dağıtım şirketi 2026-2030 dönemini kapsayan yatırım ve bakım programı kapsamında Samsun 25 milyar TL tutarında yatırım ve bakım çalışması gerçekleştirecek."Geleceğin enerji altyapısını inşa etme" vizyonuyla çalışmalarını sürdüren
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya’nın küresel rekabet gücünü artıracak ve sanayide çevreci dönüşümü başlatacak iki destek programını kamuoyuna tanıttı. Antalya Valisi ve BAKA
Tokat'ta otomobil ile minibüs çarpıştı: 5 yaralı
Almanya: Savaş uçağı konusunda çeşitli aktörlerle görüşüyoruz
03Bingöl'de taziye dönüşü trafik kazası: 4 yaralı
04ABD, İran'a karşı saldırılara başladı: Liman kentleri vuruluyor
05Anamur'da orman yangınlarına karşı alınacak tedbirler değerlendirildi
06Uşak'ta 25 yıl hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı
07Antalya'da asayiş uygulamalarında 765 aranan şahıs yakalandı
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük