Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
22:02 Depreme yakalanan vatandaşlar geceyi dışarıda geçiriyor22:00 Ağrı’da çocukları dövdüğü iddia edilen imam gözaltına alındı22:00 AFAD: "Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 21.45’te 4 büyüklüğünde bir artçı...21:56 Çankırı İl Sağlık Müdürü: “İhtiyaç halinde üzerimize düşen her türlü göreve...21:56 Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı21:55 Maltepe’de saz üstatları için 30 yıldır bağlama üretiyor21:51 Manisa’da 2 ton su 1 TL oldu, kartlı sayaç zorunluluğu kalktı21:49 Adalet Bakanı Tunç, Bosna Hersek Adalet Bakanı Bunoza ile bir araya geldi21:49 Dicle Nehri’nde ceset ihbarı ekipleri harekete geçirdi21:48 ABD, Filistin’in BM’ye tam üyelik talebini veto edecek21:48 Adalet Bakanı Tunç, Aliya İzzetbegoviç’in kabrini ziyaret etti21:47 Terör örgütüne yardım ve yataklıktan kesinleşmiş cezası olan şahıs tutuklan...21:45 Adalet Bakanı Tunç, Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçiliğini ziyaret etti21:45 Adalet Bakanı Tunç, SDA Genel Başkanı İzzetbegoviç ile bir araya geldi21:44 Tokat’ta 5.6 büyüklüğündeki deprem güvenlik kameralarına yansıdı21:43 Gaziantep’te cinayetten hüküm giyen zanlı Yalova’da yakalandı21:43 Adalet Bakanı Tunç, Bosna-Hersek Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanı...21:27 Amasya’da ahırda çıkan yangın söndürüldü21:17 Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla helikopter kazasında hayatını kaybetti21:16 CHP Genel Başkanı Özel: "Bugün beka sorunu her 4 gençten üçünün bavulları z...
Siyaset 04 Ekim 2022 - 22:58 Yorum: 0

Trump’ın bazı resmi belgeleri Beyaz Saray’da tuvalete attığı iddia edildi

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın, Başkan olduğu dönemde konutu olarak kullandığı Beyaz Saray'da, bazı resmi belgeleri tuvalete attığı iddia edildi.

Trump’ın bazı resmi belgeleri Beyaz Saray’da tuvalete attığı iddia edildi

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın, Başkan olduğu dönemde konutu olarak kullandığı Beyaz Saray'da, bazı resmi belgeleri tuvalete attığı iddia edildi.

New York Times gazetesinden Maggie Haberman'ın yazdığı, eski ABD Başkanı Donald Trump hakkında, "Güven Adamı: Donald Trump'ın doğuşu ve Amerika'nın çöküşü" adlı kitap bugün okuyucuyla buluşuyor. Trump'ın yönetimde olduğu döneme dair dikkat çekici detayların paylaşıldığı kitapta, Trump'ın Beyaz Saray konutundaki personelinin tuvalette resmi belgeler olduğuna inanılan kağıt parçaları bulduğu belirtildi.

Haberman'ın kitabına göre, Beyaz Saray konutundaki personelin düzenli aralıklarla tuvaleti tıkayan kağıt tomarları keşfettiği ve Trump'ın bu kağıtları tuvalete atarak sifonu çekmeye çalıştığı kaydedildi.

Geçtiğimiz aylarda eski Başkan Trump'ın Florida'da yer alan Mar-a Lago'daki malikanesine FBI ajanları tarafından baskın düzenlenmişti. Başkanlık Kayıtlar Yasasına aykırı olarak resmi belgeleri yok etmeye çalıştığı ortaya çıkan Trump hakkında soruşturma açılmıştı.

Komplo teorileri nedeniyle avukatlarına güvenmedi

Kitapta, Trump'ın 2020 seçimlerinde ABD Başkanı Joe Biden'ın kazanmasının hemen ardından eski New York Belediye Başkanı ve kişisel avukatı olan Rudy Giuliani'yi aradığı belirtildi. Trump'ın Giuliani'ye, "Rudy yetki sende, çılgınca işlerde dahil olarak istediğin her şeyi yapabilirsin, umurumda değil" dediği öne sürüldü.

Kitapta, Trump, Giuliani'ye "Benim avukatlarım berbat" şeklinde şikayette bulunduğu ifade edilerek, Trump'ın komplo teorilerine kendini kaptırdığı, danışmanları ve avukatlarına güvenmediği ortaya koyuldu.

Kızı ve damadını işten kovacaktı

Kitapta ayrıca, Trump'ın, Beyaz Saray'da görev yaptığı sırada başdanışmanları olan kızı Ivanka Trump ile damadı Jared Kushner'ı Twitter üzerinden işten çıkarmak üzere olduğu aktarılarak, Trump'ın damadı Kushner'i küçümsediği ve onunla alay ettiği de ileri sürüldü. Trump'ın kızı ve damadını işten çıkarma hareketi, Beyaz Saray'da dönemin Özel Kalem Müdürü olan John Kelly tarafından engellenmişti.

Covid-19'a yakalandığında ölümden korktu

Haberman'ı kitabında, Trump'ın Ekim 2020'de Covid-19 virüsüne yakalandığı dönemde ölüm korkusuna kapıldığı aktarıldı. Kitapta, Trump'ın Covid-19 nedeniyle imajını ve siyasi motivasyonlarını olumsuz etkilediğinden endişe ettiği için çevresindeki yardımcılardan maskelerini çıkarmalarını istediği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber