Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:51 Kontrolden çıkan otomobil kaldırıma vurdu, ona metreler kala tır devrildi01:47 Başkan Görgel: “Yangının büyük bölümünü kontrol altına alınmış durumda”01:43 Akademisyenin kızını sözlü taciz ettiği ileri sürülen kadına adli işlem baş...01:32 Beykoz’da iş yeri kurşunlandı: 1 yaralı00:58 “Mahzen-32” operasyonunda yakalanan 27 şüphelinin tamamı tutuklandı00:55 Yoldan çıkan otomobilin sürücüsü yaralandı00:54 1 Mayıs ve 19 Mayıs’ta İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşı...00:53 Erdek’te uyuşturucu operasyonu00:47 Ankara’da iki kurye grubu arasında kavga: 1’i ağır 4 yaralı00:44 Alkollü yakalanan sürücünün “Keşke açmasaydım şişeyi” pişmanlığı00:41 Bolu’da 18 yaşından küçük gençler arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı00:39 Uşak’ta fabrikada zehirlenme paniği: 19 işçi hastaneye başvurdu00:37 Niğde’de hafif ticari araçla motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı00:31 Ankara’da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 5 araçlı zincirleme kaza: 8 ya...00:24 Ankara’da aşırı yağış nedeniyle kontrolden çıkan bariyere çarptı: 1 ölü, 5...00:20 1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul, Anka...00:20 Karısını öldürüp polise teslim oldu00:15 Yıldırım düşen ağaçlık alanda yangın çıktı00:12 Ulukışla - Pozantı yolunda zincirleme kaza: 2 ölü00:08 Kahramanmaraş’taki fabrika yangını dron ile görüntülendi
Ekonomi 17 Nisan 2024 - 09:00 Yorum: 4

Turgay Canver: “Çukurova, Adana’nın Manhattın’ı olacak”

Adana’nın Çukurova İlçesi’nde yapımı süren binaların tamamlanmasıyla bölge Adana’nın Manhattın’ı haline gelecek.Adana’nın merkez Çukurova ilçesinde bulunan Yüzüncüyıl ve Kabasakal mahallelerinde kentin en büyük ve simge projeleri bütün...

Turgay Canver: “Çukurova, Adana’nın Manhattın’ı olacak”

Adana’nın Çukurova İlçesi’nde yapımı süren binaların tamamlanmasıyla bölge Adana’nın Manhattın’ı haline gelecek.
Adana’nın merkez Çukurova ilçesinde bulunan Yüzüncüyıl ve Kabasakal mahallelerinde kentin en büyük ve simge projeleri bütün tarafların ihtiyaçlarını karşılayacak doğrultuda yükseliyor. Kamunun da desteğiyle bölgede hummalı bir inşaat çalışması sürerken sektör kaynakları 2024 yılının sonu ve 2025 yılının ortaları itibariyle bölgede yaşamın başlamasını ve bölgenin canlanmasını planlıyor.
Bölge Adana’nın Manhattın’ı olacak
Ayrıca bölgenin Amerika’nın New York şehrinde bulunan ticari, kültürel ve finansal bir merkez halindeki Manhattın’a benzemesi bekleniyor.
Turgay Canver ve Begüm Canver’ in sahibi olduğu Bakız İnşaat binlerce metrekare alanda inşaat yapımına devam ediyor.
“Çukurova Bölgesi en güzel lokasyonlardan birisi”
Bakız İnşaat’ın sahibi Turgay Canver, Çukurova bölgesinin gelişiminin her geçen gün sürdüğünü belirterek, “Çukurova bölgesi Adana’nın en güzel lokasyonlardan birisi. Bu bölgede inşaat yaparak hem bölgeyi ihya ediyoruz hem de Adanamız için yeni bir cazibe merkezi oluşturuyoruz. Bölgedeki yapıların hepsi bittiğinde bölge Adana’nın Manhattın’ı haline gelecek” ifadelerini kullandı.
“Çukurova Bölgesinin Cazibesine İnanıyoruz”
Firma Sahibi Begüm Canver ise Çukurova bölgesinin Adana’nın en güzel, en yaşanabilir bölgelerinden birisi olacağına dikkat çekerek, “Çukurova bölgesinde yapılmakta olan tüm İnşaat çalışmaları tamamlandığında Çukurova bölgesi Adana’nın en modern ve en yaşanılabilir bölgelerinden birisi haline gelecek. Doğa ile iç içe olan bölge günün stresini atmak için insanlara bir alan sağlayacak. Bölgede binlerce metrekare inşaat alanında projelerimizi tamamladık ve devam ediyoruz. Çukurova bölgesinin cazibesine inanıyoruz ve yatırımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” diyekonuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
YORUMLAR 4
Yorumcu
S.Selçuk incesöz 18 Nisan 2024 - 23:57
Yanlış benzetme, burası olsa betondan çok katlı mezarlık olacak. Yeşilliksiz ve yolsuz.
Yorumcu
Tülay öcal 18 Nisan 2024 - 22:33
O apartmanların hatay gibi olabilir. Manhattın yerine yerle bir olabilir. Ecemiş ve kollarının olduğu tarafa Adanayı büyütüyorsunuz. Hatay gibi sonunuzu hatırlıyorsunuz. İnternetten adımı araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Yorumcu
Mud 18 Nisan 2024 - 15:31
Köyün azına sıçtınız anasını bellediniz
Yorumcu
Mhs01 18 Nisan 2024 - 08:08
Bu şirket güvenilmez
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber