Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 19 Mart 2024 - 16:37 Yorum: 0

Umurlu Hanımevi hizmete girdi

Aydın’ın Efeler ilçesi Umurlu Mahallesi’nde törenle Hasan Sefa Umurlu Halı Saha’yı hizmete açan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, törenin ardından 7’nci Hanımevi’ni de Umurlu’ya kazandırdı.Umurlu’da art arda iki önemli hi...

Umurlu Hanımevi hizmete girdi

Aydın’ın Efeler ilçesi Umurlu Mahallesi’nde törenle Hasan Sefa Umurlu Halı Saha’yı hizmete açan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, törenin ardından 7’nci Hanımevi’ni de Umurlu’ya kazandırdı.

Umurlu’da art arda iki önemli hizmetin açılışını gerçekleştiren Başkan Atay, kadınların sosyalleşebilecekleri, ikramlar eşliğinde özel günlerini kutlayıp çocukları ile birlikte sadece kendilerine ait bir alanda vakit geçirebilecekleri Hanımevi’ni Umurlulu kadınlara armağan etti. Başkan Atay, Hasan Sefa Umurlu Halı Saha’nın açılış töreninden sonra davetlilerle birlikte 7’nci Hanımevi’nin bulunduğu alana yürüdü. Başkan Mehmet Fatih Atay, kadın vatandaşların yoğun katılımıyla merkezin açılış kurdelesini keserek 7’nci Hanımevi’ni hizmete açtı. Açılışın ardından Umurlu Mahallesi’nin kadın sakinleri Başkan Atay ve eşi Güneş Atay ile sohbet edip bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber