Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 17 Ekim 2023 - 15:43 Yorum: 0

Van’da “TOGG Mobil Deneyim Merkezi” kuruldu

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG T10X, Van’da kurulan “Mobil Deneyim Merkezi”nde tanıtılacak.Türkiye’nin yerli otomobili TOGG, tanıtım çalışmaları çerçevesinde Türkiye’nin 7 bölgesinde kurulan Mobil Deneyim Merkezi ile tanıtımlarına de...

Van’da “TOGG Mobil Deneyim Merkezi” kuruldu

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG T10X, Van’da kurulan “Mobil Deneyim Merkezi”nde tanıtılacak.
Türkiye’nin yerli otomobili TOGG, tanıtım çalışmaları çerçevesinde Türkiye’nin 7 bölgesinde kurulan Mobil Deneyim Merkezi ile tanıtımlarına devam edecek. Van’da da kurulan deneyim merkezine getirilen Anadolu Kırmızısı, Oltu Siyahı ve Gemlik Mavisi renkli 3 TOGG aracı, yarın itibariyle tanıtılmaya başlanacak. Deneyim merkezine gelen vatandaşlar, görevliler tarafından araç hakkında geniş bilgi alabilecek.
Van Valiliği önünde kurulan ve yarın itibariyle tanıtım çalışması yapacak olan deneyim merkezine gelen meraklı vatandaşlar, TOGG’a büyük ilgi gösterdi. TOGG’u yakından deneyimleyen bazı vatandaşlar, araç hakkında bilgi almaya çalıştı. Mobil Deneyim Merkezi yarından itibaren haftanın 7 günü saat 10.00-19.00 arasında ziyaretçi kabul edecek.

“Gurur duyulacak bir eser”
İHA muhabirine konuşan Ali Yıldırım isimli vatandaş; bir aspirine, toplu iğneye hasret kalınan günleri gördüklerini belirtti. Yıldırım, “Türkiye’nin ürettiği bu aracı gördükten sonra bugün ölsek gözümüz arkada kalmaz. Devletimiz var olsun. Üretimi yapanlar sağ olsun. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz. Gerçekten gurur duyulacak bir eser” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber