Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 04 Ekim 2022 - 18:15 Yorum: 0

Yalova Belediyesi’nden çocuklara trafik eğitimi

Çocuklara küçük yaşta trafik bilinci kazandırmak amacıyla oluşturulan Volkan Taşgın Trafik Eğitim Pisti'nde bu kez 19 Temmuz İlkokulu 4. sınıf öğrencileri...

Yalova Belediyesi’nden çocuklara trafik eğitimi

Çocuklara küçük yaşta trafik bilinci kazandırmak amacıyla oluşturulan Volkan Taşgın Trafik Eğitim Pisti'nde bu kez 19 Temmuz İlkokulu 4. sınıf öğrencileri eğitimlerini aldı.

Yalova Belediyesi tarafından öğrencilerin trafik kuralları uygulamalı olarak öğretiliyor. Aynı zamanda eğitimin eğlenceye dönüştüğü pistte bugüne kadar yüzlerce öğrenci eğitim aldı. Piste gelen çocuklara önce trafik memurları tarafından başta emniyet kemeri ve yaya geçidi kuralları olmak üzere trafikte uyulması gereken tüm kurallar, güvenlik önlemleri gibi trafikte hayat kurtaracak tüm detaylar öğretiliyor. Ardından ise akülü araçlara binen çocuklar, yaya geçidi, araç kullanımı ile trafik ışıkları eğitimlerinden geçiyor. Öğrenciler trafik kurallarını kendileri için oluşturulan özel parkurlarda tecrübe ederek erken yaşta öğrenme fırsatı buluyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber