Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Mart 2015 - 16:18 Yorum: 0

Yaşlılara Saygı Haftası

ZONGULDAK (AA) – AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.Candan, mesajında, toplumsal yaşamın temel kuralının karşılıklı...

Yaşlılara Saygı Haftası

ZONGULDAK (AA) – AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Candan, mesajında, toplumsal yaşamın temel kuralının karşılıklı sevgi ve saygı olduğunu belirterek, dün ile bugün arasında köprü kuran yaşlıların, kültürün ve değerlerin yarınlara taşınmasında çok önemli bir görev üstlendiğini kaydetti.

Toplumsal hayatın en kıymetli hazinelerinin, yaşlılar olduğunu bildiren Candan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Büyüklerimizin varlığı, bağlı olduğu ailenin temel direği, temel dirliğidir. Yaşlılarımız geçmişimizin aynası, başımızın tacıdır. Çocuklarımıza, büyüklerimize sevgiyi ve saygıyı çok iyi anlatmalıyız ki, onlarda gelecek nesillere bunu aktarsınlar. Bu geleneği yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak görevi de elbette bizlere düşüyor."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber