Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 05 Mayıs 2023 - 16:08 Yorum: 0

Yeğen Erkal’den “Erzurum” klibi

İbrahim Erkal'in yeğeni Erhan Erkal'ın çıkardığı "Erzurum" klibi büyük ilgi gördü.

Yeğen Erkal’den “Erzurum” klibi

İbrahim Erkal'in yeğeni Erhan Erkal'ın çıkardığı "Erzurum" klibi büyük ilgi gördü.

Fantezi müziğin ünlü ismi rahmetli İbrahim Erkal'ın yeğeni olan Erhan Erkal, Atatürk Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümü bitirdikten sonra profesyonel müzik kariyerine başladı. Söz-müzik ve düzenlemesi kendisine ait olan "Erzurum" isimli eserine klip çeken Erhan Erkal, müzik otoritelerinin büyük ümitler bağladığı bir isim oldu.

Büyük bir müzik adamı olma idealinin oluşumunda amcasının oğlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın da önemli etkisinin olduğunu söyleyen Erhan Erkal, yurtiçi ve yurtdışı konser, düğün, halk konserlerin sahnelerinde sevenleriyle sürekli bir araya geliyor.

Sanatçı ses rengi ve güçlü canlı performansıyla sahne çalışmalarında hatırı sayılır bir kitleye hitap ederken, beste, klip ve albüm çalışmalarına da devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber