Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Mart 2015 - 18:23 Yorum: 0

21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü

Özel Vefa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yönetici ve velileri Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret etti

21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü

AFYONKARAHİSAR (AA) - Özel Vefa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yönetici ve velileri 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü dolayısıyla Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret etti.

Kurum Müdürü Yılmaz Kumcu nezaretinde gerçekleşen ziyarete, PDR öğretmeni Gülay Söylemez, Zihinsel Engelliler öğretmeni Naile Uygun ve down sendromlu öğrencilerle birlikte aileleri katıldı. 

Özel Vefa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yılmaz Kumcu'nun merkezin faaliyetleri hakkında bilgi verdiği ziyarette, öğrenci velileri, çocukları için Çoban'dan bazı taleplerde bulundu. 

Ziyarette, Çoban, her birine ayrı ayrı oyuncaklar hediye etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber