Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Ekim 2020 - 17:53 Yorum: 0

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlanacak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Anıtkabir ziyareti ile başlayıp Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tebrikleri kabulü...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlanacak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Anıtkabir ziyareti ile başlayıp Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tebrikleri kabulü ile devam edecek kutlamalar, resmi geçit töreninin ardından İletişim Başkanlığınca koordine edilen bir dizi özel konser ve programla sürecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 29 Ekim'de Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde Cumhuriyetin 97. yılına özel olarak hazırlanan "Milli Mücadele" sergisinin açılışını yapması öngörülüyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, İletişim Başkanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde "Büyük Cumhuriyet Konseri" düzenlenecek. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası tarafından Antalya'daki Patara Antik Kenti meclis binasında gerçekleştirilecek konser, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yılına işaret etmek amacıyla saat 19.23'te İstiklal Marşı ile başlayacak.

97 dalgıçla su altı ışık gösterisi

İletişim Başkanlığı ayrıca Akdeniz'in ülkemiz için önemine bir kez daha dikkat çekmek ve bölgenin uluslararası tanıtımına katkıda bulunmak adına Cumhuriyet'in 97. yıl dönümüne özel olarak Akdeniz'de 9 noktada, 7 şehirde 97 dalgıçla su altında bir dizi etkinliğe imza atacak. Bu proje kapsamında ilk olarak Kekova'da Büyük Cumhuriyet Konseri ile eş zamanlı şekilde dalış gösterileri ve ışık şovları gerçekleştirilecek. 29 Ekim'deki Büyük Cumhuriyet Konseri ve su altı gösterileri, televizyon kanalları ile Cumhurbaşkanlığı ve İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya hesaplarında canlı olarak yayınlanacak. Konser ve gösteri eş zamanlı olarak Galata Kulesi'ne de yansıtılacak.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun kutlamaları, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yarın 19.23'te İstiklal Marşımızla başlayacak ve canlı yayınlanacak Büyük Cumhuriyet Konseri ile coşkuyla kutlayacağız. Akdeniz'de 97 dalgıçla özel su altı ışık gösterisi de 97. yıl heyecanımıza eşlik edecek" mesajı ile duyurdu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber