Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 14:58 Yorum: 0

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

ZONGULDAK (AA) - Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Alabaş, mesajında, kadınların her gün emekten...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

ZONGULDAK (AA) - Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Alabaş, mesajında, kadınların her gün emekten yana, mücadele içinde olduğunu belirtti.

Kadınların verdiği bu mücadele tarihinin, emek mücadelesine de ışık tuttuğunu vurgulayan Alabaş, "Kadına yönelik şiddetin sona ermesi, tüm kadınlarımızın emeklerinin karşılığını tam anlamıyla alması, çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almaları, siyasette, iş dünyasında, sosyal hayatta daha çok sayıda ve daha aktif olmaları en büyük dileğimizdir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz, onlara sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz” ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber