Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 11:08 Yorum: 0

Adana ASKİ Spor Asbaşkanı Sözlü:

"Altyapılarımızda yüzlerce kızımıza basketbol eğitimi verip, gelecekte sağlam bireyler olarak yetişmelerine öncülük ediyoruz"

Adana ASKİ Spor Asbaşkanı Sözlü:

ADANA (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor'un asbaşkanı Sedat Sözlü, altyapılarında çok sayıda sporcuya basketbol eğitimi verip, gelecekte sağlam bireyler olarak yetişmelerine öncülük ettiklerini bildirdi.

Sözlü, basketbol şube sorumlusu Ercan Afşar ve genel menajer Fatih Yücel ile takımın antrenmanını izleyerek, sporculara çiçek verdi.

Yıllardır kadın basketbolunun içerisinde olduklarını ve kentte gençlerin spor yapmasını teşvik ettiklerini vurgulayan Sözlü, "Altyapılarımızda yüzlerce kızımıza basketbol eğitimi verip, gelecekte sağlam bireyler olarak yetişmelerine öncülük ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Nilay Kartaltepe de bu yıl Dünya Kadınlar Günü'nü burak kutladıklarını belirterek, "Aslında buna kutlamadan çok anma desek daha doğru olur. Özgecan Aslan olayının üzerinden kısa süre geçti ve ben hala bu olayı unutamıyorum. İnşallah ülkemizde bu tür olaylar son bulur. Kadına şiddet uygulamaya eğilimi olanlar umarım kendilerini de bir annenin doğurduğunu hatırlarlar" değerlendirmesinde bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber