Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Ekim 2014 - 10:03 Yorum: 0

AK Parti 5. olağan kongre süreci

KIRKLARELİ (AA) - AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Ali Gencal, 5. olağan kongre sürecine hazırlandıklarını bildirdi.Gencal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kongre hazırlıkları kapsamında...

AK Parti 5. olağan kongre süreci

KIRKLARELİ (AA) - AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Ali Gencal, 5. olağan kongre sürecine hazırlandıklarını bildirdi.

Gencal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kongre hazırlıkları kapsamında ilçede parti ilçe başkanlığı, ilçe yönetimi ve il delegeleri seçimlerinin yapılacağını söyledi.

Parti olarak yaptıkları kongrelerin bayram havasında geçtiğini ifade eden Gencal, kongrelerin teşkilatların yeniden yapılanma ve daha da güçlenerek geleceğe yön verme süreci olarak değerlendirdi.

Babaeski ilçe teşkilatı seçimlerinin 8 Kasım 2014 Cumartesi günü belediye düğün salonunda yapılacağını belirten Gencal, "İçinde bulunduğumuz kongre süreci, teşkilatların yeniden yapılanma ve daha da güçlenerek geleceğe yön verme sürecidir. AK Parti’nin 5. Olağan Kongre sürecimiz başladı. İlçemizde parti ilçe başkanlığı, ilçe yönetimi ve il delegeleri seçimleri yapılacak. Tüm üyelerimizi seçimlerde oy kullanmaya davet ediyoruz. Bu bizim teşkilat içi demokrasi bayramımızdır" diye konuştu.

Gencal, seçimlerin partiye ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber