Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 29 Ağustos 2014 - 23:14 Yorum: 0

Aliyev ve Kerry'den Davutoğlu'na tebrik

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu arayarak tebrik etti.

Aliyev ve Kerry'den Davutoğlu'na tebrik

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu arayarak tebrik etti.

Başbakan Davutoğlu'na, yeni görevinden ötürü tebrik telefonları gelmeye başladı. Davutoğlu'nu ilk şekilde Aliyev aradı. Aliyev, yeni görevinden ötürü tebrik ederek, Davutoğlu ve kabinesine başarılar diledi.

ABD Dışişleri Bakanı Kerry de Davutoğlu'nu arayarak, iyi temennilerde bulundu. Kerry, görüşmede, eski hukuklarına binaen Davutoğlu ile yakın çalıştıklarını vurgulayarak, yeni vazifesinde başarılar diledi.

Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu yayınladığı mesajla kutladı. Pakistan ve Türkiye'nin nesiller boyu devam eden ilişkilerle hususi bir bağa sahip olduğunu belirten Şerif, iki memleket arasındaki stratejik ortaklığın bu çağda de güçlenerek büyüyeceğini belirtti.

Bu arada Davutoğlu'nun, AK Parti MKYK toplantısının ardından, pazartesi TBMM'de okunacak hükümet programı üstündeki çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Muhabir: Kadir Karakuş, Esra Altınmakas

ETİKETLER: Aliyev , Kerryden , Davutoğluna , tebrik
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber