Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 18 Mart 2015 - 13:53 Yorum: 0

Antalya'da cinayet

Bir otelde masör olarak çalışan 47 yaşındaki kişi, evinde ayakları bağlandıktan sonra boğularak öldürülmüş halde bulundu

Antalya'da cinayet

ANTALYA (AA) - Antalya'da bir kişi, evinde ölü bulundu.

Antalya'da yaşayan Yaşar Aslantosun, bir süredir haber alamadığı yakını 47 yaşındaki Faruk Kahraman'ın Muratpaşa ilçesi Yeşilbahçe Mahallesi'ndeki evine gitti.

Kahraman'ın otomobilinin otoparkta olduğunu gören Aslantosun, evin kapısını kimse açmayınca polis merkezine giderek durumu anlattı. Polis ekipleriyle çilingir yardımıyla eve giren Aslantosun, Kahraman'ı salonda ayakları iple bağlanmış hareketsiz bir şekilde yatarken buldu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kahraman'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Evde inceleme yapan polis ekipleri, Kahraman'ın boğularak öldürüldüğünü belirledi. Kahraman'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Bir otelde masör olarak çalışan Kahraman'ın cenazesi, yakınları tarafından morgdan alınarak defnedilmek üzere Osmaniye'ye götürüldü.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber