Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

Bartın'da KÖYDES yatırımları

BARTIN (AA) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, KÖYDES Projesi kapsamında, kente 100 milyon tutarında yatırım yapıldığını bildirdi.Kozcağız beldesine bağlı Ecikler köyünde...

Bartın'da KÖYDES yatırımları

BARTIN (AA) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, KÖYDES Projesi kapsamında, kente 100 milyon tutarında yatırım yapıldığını bildirdi.

Kozcağız beldesine bağlı Ecikler köyünde muhtarlarla bir araya gelen Tunç, iktidarın 2005 yılında uygulamaya koyduğu KÖYDES Projesi ile kırsal kesimde hayat kalitesinin artırılmasının amaçlandığını belirtti.

 Köylerin altyapısının iyileştirilmesi adına bu yıl da güzel hizmetlere imza atacaklarını vurgulayan Tunç, şöyle konuştu:

"KÖYDES Projesi kapsamında Bartın'a 100 milyon tutarında yatırım yapıldı. İl Özel İdaresi bütçesi ile bu rakam 150 milyon lirayı aştı. Geçmiş iktidarlar döneminde unutulan köylerimizde seferberlik ilan ettik ve yolların asfaltlanması, kilit parke taşları ile düzenlemesi, içme suyu gibi vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet vermenin gayreti içerisinde olduk. Harcanan ödeneklerle bugüne kadar 500’e yakın içme suyu tesisi projesi gerçekleştirdik, bin 300 kilometre asfalt, bin 800 kilometre stabilize yol yaptık. Bu yıl içerisinde de 5,5 milyon lira tutarında ödenekle köylerimize hizmet götürmeye devam ediyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber