Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 14:38 Yorum: 0

Bitlis Belediyesinde 8 Mart düzenlemesi

BİTLİS (AA) - Belediyede çalışan kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, yapılacak kutlama ve etkinliklere destek olmak amacıyla, idari izinli sayılacak. Belediye Başkanı Hüseyin Olan,...

Bitlis Belediyesinde 8 Mart düzenlemesi

BİTLİS (AA) - Belediyede çalışan kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, yapılacak kutlama ve etkinliklere destek olmak amacıyla, idari izinli sayılacak. 

Belediye Başkanı Hüseyin Olan, yaptığı yazılı açıklamada, çalışan kadınların, 8 Mart'ta resmi izinli olması için, İçişleri Bakanlığı'na görüş bildirisinde bulunacaklarını belirtti.

Başkan Yardımcısı Nevin Daşdemir Dağkıran'ın, belediyede çalışan kadınların idari izinli sayılması için 6 Mart'ta yapılan meclis toplantısına sunduğu önergenin oy birliğiyle kabul edildiğini anımsatan Olan, şunlara yer verdi:

"Kadın mücadelesinde ve kadın sorununda atacağımız her adım, bizi hedefimize ulaştıracağını biliyoruz. Kadın sorununu çözmeye kararlıyız. Uzun yıllardan beri parti olarak verdiğimiz kadın mücadelesinin sonuçları umutlarımızı hep yeşertti. Adil bir dünyanın kapılarını açmak, kadınla erkeğin el ele vereceği mücadeleye zafere ulaşılacaktır. Bu zafer kazanılana kadar mücadelemiz devam edecektir. İlk adımı olarak mecliste oy birliğiyle alınan kararla, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde, belediyemizde çalışan kadınlar idari izinli sayılacaktır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber