Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 13:43 Yorum: 0

Bursa'daki Diyarbakırlıların uçak seferi talebi

BURSA (AA) - Bursa'da yaşayan Diyarbakırlılar, yarın Yenişehir Havaalanı'ndan Trabzon ve Erzurum'a başlayacak tarifeli uçak seferlerine memleketlerinin de eklenmesini istiyor. Bursa Diyarbakırlılar...

Bursa'daki Diyarbakırlıların uçak seferi talebi

BURSA (AA) - Bursa'da yaşayan Diyarbakırlılar, yarın Yenişehir Havaalanı'ndan Trabzon ve Erzurum'a başlayacak tarifeli uçak seferlerine memleketlerinin de eklenmesini istiyor. 

Bursa Diyarbakırlılar Derneği Başkanı Şehmuz Seviş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Anadolu Jet firması tarafından Yenişehir Havaalanı'ndan Trabzon ve Erzurum'a yapılacak direkt uçak seferlerini memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. 

Trabzon ve Erzurum'a yapılacak uçak seferlerini çok önemli bir gelişme olarak gördüklerini ifade eden Seviş, "Yenişehir Havaalanı'ndan direkt Diyarbakır'a uçak seferlerinin gerçekleşmesi Bursa'da yaşayan Diyarbakırlılar ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi insanlarını son derece rahatlatacaktır. Böyle ciddi bir nüfusun yaşadığı Bursa'da Diyarbakır'a uçak seferinin başlatılması son derece önemlidir" dedi. 

Seviş, dernek olarak Bursa'dan Diyarbakır'a direkt uçak seferlerinin gerçekleşmesi için Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası nezninde gerekli girişimleri başlattıklarını sözlerine ekledi. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber