Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Ekim 2014 - 16:38 Yorum: 0

Çarşamba Emniyet Müdürü Serdar, muhtarlarla bir araya geldi

SAMSUN (AA) - Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.Serdar, muhtarla çok iyi bir diyalog içinde olduklarını, mevcut diyaloglarının...

Çarşamba Emniyet Müdürü Serdar, muhtarlarla bir araya geldi

SAMSUN (AA) - Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Serdar, muhtarla çok iyi bir diyalog içinde olduklarını, mevcut diyaloglarının daha da iyi olabilmesi adına böyle bir buluşma organize ettiklerini dile getirdi.

Serdar, "Çarşamba’da mahallelerimizde hırsızlık, dolandırıcılık gibi konularda Toplum Destekli Polislerimizle birlikte toplantılar organize ettik. Bu anlamda çok iyi bir diyaloğumuz var ve amacımız bu diyaloğu daha da geliştirerek daha güvenli bir Çarşamba için çaba göstermek. Bu konuda 155 polis imdat birimimize özel talimatımız var, sizlerden gelecek olan her türde ihbarı hızlıca değerlendiriyoruz. Bu gibi konularda da bizlerle sürekli iletişimde olmanızı istiyoruz” dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber