Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Mart 2015 - 17:18 Yorum: 0

Dersimspor'dan Vali Kaymak'a ziyaret

TUNCELİ (AA) - Tunceli'yi Bölgesel Amatör Lig 3. grupta temsil eden Dersimspor teknik heyeti ve futbolcuları, Valisi Osman Kaymak’ı ziyaret etti.Vali Kaymak, makamındaki ziyarette, Dersimspor’un...

Dersimspor'dan Vali Kaymak'a ziyaret

TUNCELİ (AA) - Tunceli'yi Bölgesel Amatör Lig 3. grupta temsil eden Dersimspor teknik heyeti ve futbolcuları, Valisi Osman Kaymak’ı ziyaret etti.

Vali Kaymak, makamındaki ziyarette, Dersimspor’un artık 3. Lig'de olması ve bunun için herkesin gereken desteği sağlaması gerektiğini belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve SPOR TOTO Genel Müdürlüğünden Dersimspor'a destek almak için görüşmelerin devam ettiğini kaydeden Kaymak, Dersimspor'a imkanlar doğrultusunda her türlü desteğe hazır olduklarını ifade ederek, sporculara başarılar diledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber