Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mart 2015 - 17:48 Yorum: 0

Diyarbakır'da okullar arası yüzme yarışması

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır’da okullar arası yüzme yarışması tamamlandı.Dicle Üniversitesi kapalı yüzme havuzunda düzenlenen yarışma, minikler, küçükler ve yıldızlar kategorisinde...

Diyarbakır'da okullar arası yüzme yarışması

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır’da okullar arası yüzme yarışması tamamlandı.

Dicle Üniversitesi kapalı yüzme havuzunda düzenlenen yarışma, minikler, küçükler ve yıldızlar kategorisinde yapıldı.

Diyarbakır Yüzme İl Temsilcisi Kutbettin Ekin, yaptığı açıklamada, müsabakalara 78 minik, 55 küçük ve 37'de yıldız olmak üzere toplam 170 öğrencinin katıldığını söyledi.

Ekin, iki gün süren yarışmalara büyük bir katılımın gerçekleştiğini ve ilginin fazla olmasının kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Müsabakaların sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirten Ekin, "Diyarbakır’da çok önemli bir organizasyon düzenledik. Güzel ve hijyenik bir ortamda gerçekleşen müsabakalarda dereceye giren tüm sporcularımızı kutluyorum. Bize kapılarını açan Dicle Üniversitesi'ne ayrıca teşekkür ediyorum."

Ekin, Diyarbakır’da yapılan müsabakalarda dereceye giren sporcuların grup müsabakalarına katılma hakkını elde ettiğini sözlerine ekledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber