Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Kasım 2014 - 12:53 Yorum: 0

"Eğitim, Gençlik ve İstihdam Konferansı"

ZONGULDAK (AA) - Bülent Ecevit Üniversitesi Zonguldak Meslek Yüksekokulu Genç Girişimciler Kulübünce, "Eğitim, Gençlik ve İstihdam Konferansı" gerçekleştirileceği bildirildi.Üniversiteden...

'Eğitim, Gençlik ve İstihdam Konferansı'

ZONGULDAK (AA) - Bülent Ecevit Üniversitesi Zonguldak Meslek Yüksekokulu Genç Girişimciler Kulübünce, "Eğitim, Gençlik ve İstihdam Konferansı" gerçekleştirileceği bildirildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, 28 Kasım'da gerçekleştirilecek konferansa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez'in konuşmacı olarak katılacağı belirtildi. 

Açıklamada, üniversitenin merkez yerleşkesinde bulunan Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonunda gerçekleştirilecek konferansa, Zonguldak halkının davetli olduğu kaydedildi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber