Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 09 Mart 2015 - 13:58 Yorum: 0

Elazığ'da akaryakıt boru hattı delindi

Kovancılar ilçesinden geçen NATO boru hattı, iş makinesinin çalışması sırasında delinince akaryakıt boşa aktı

Elazığ'da akaryakıt boru hattı delindi

ELAZIĞ (AA) - Kovancılar ilçesine bağlı Saraybahçe köyünden geçen NATO akaryakıt boru hattı iş makinesinin çalışması sırasında zarar gördü.

Edinilen bilgiye göre, Saraybahçe köyünde yaşayan Musa Demir, bahçe ve tarlasında düzenleme çalışması yapmak için iş makinesiyle arazisine gitti. Çalışma esnasında iş makinesi, tarladan geçen NATO akaryakıt boru hattını patlattı. Borunun delinmesi üzerine akaryakıt tarlaya akmaya başladı.

Demir, durumu yetkililere haber verdi. Çevredeki bazı vatandaşlar ise bidon ve kovalarla boşa giden akaryakıtı toplamaya çalıştı. Bir süre sonra hattaki yakıt akışı kesildi.

Boru hattının onarımı ve boşa giden yakıt miktarının tespiti için çalışma yapıldığı, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber