Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2015 - 15:33 Yorum: 0

Genel seçime doğru

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı, temayül yoklaması yaptı

Genel seçime doğru

GAZİANTEP (AA) - AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı, sivil toplum kuruluşlarına yönelik temayül yoklaması yaptı.

Parti binasında gerçekleştirilen temayül yoklamasında, dernek ve vakıflar ile meslek kuruluşlarının yöneticileri, milletvekili adayı olarak görmek istedikleri 12 kişi için oy kullandı. 

AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, gazetecilere yaptığı açıklamada, gerçekleştirilen temayül yoklamasının, aday belirleme çalışmalarına katkı sağlayacağına inandığını belirtti.

Türk siyasi tarihinde bir ilki daha AK Parti'nin gerçekleştirdiğini vurgulayan Özkeçeci, şunları söyledi:

"Kentte kayıtlı yaklaşık bin 700 sivil toplum kuruluşu arasında ayrım gözetmedik. Üyeler, 'kimi milletvekili adayı görmek istedikleri' hakkındaki temayül yoklamamıza katılabilecekler. Yani tüm aday adaylarının şansı eşit."

Atılan demokratik açılımlarla AK Parti'nin 7 Haziran seçimlerinde oy potansiyelini artıracağını kaydeden Özkeçeci, hedeflerinin Gaziantep'teki 12 milletvekilinin tamamını almak olduğunu ifade etti.

Oyların parti genel merkezine gönderileceği öğrenildi. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber