Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 01 Nisan 2015 - 19:08 Yorum: 0

Genel seçime doğru

CHP'nin Edirne'de yaptığı ön seçimde ilk üç sırada yer alan milletvekili adayları, belediye ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi

Genel seçime doğru

EDİRNE (AA) - CHP'nin Edirne'de yaptığı ön seçimde ilk üç sırada yer alan milletvekili adayları, CHP İl Başkanlığında belediye ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

Toplantıya, CHP Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, birinci sıra milletvekili adayı Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, 2. sıra milletvekili adayı Erdin Bircan ve 3. sıra adayı Gürkan Güneser ile ilçe başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan toplantıda, partinin başarısı için hep birlikte çalışılması gerektiğini ifade etti.

CHP Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt ise demokratik bir ön seçin sürecinden sonra 3 adayı belirlediklerini ve hedeflerinin Edirne’de 3 milletvekilliğini de almak olduğunu söyledi.

Milletvekili adayları da hedeflerinin 7 Haziran’da CHP’yi iktidar yapmak olduğunu kaydetti.

ETİKETLER: Chp , Edirne
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber