Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 17:53 Yorum: 0

GMİS Yönetim Kurulu; “Basın Mensuplarından Özür Diliyoruz”

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesi önünde gerçekleşen gazetecilere yönelik...

GMİS Yönetim Kurulu; “Basın Mensuplarından Özür Diliyoruz”

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesi önünde gerçekleşen gazetecilere yönelik saldırı sonrasında özür diledi.

Madencilerden ve tüm Zonguldak halkından mücadeleye zarar verecek, Zonguldak'ı bölecek davranışlardan uzak durmaları gerektiğini belirten açıklamada basın mensuplarından özür dilendi. Basın emekçilerine yapılan saldırıyı doğru bulmadıklarını vurgulayan açıklamada, "Önceki gün Karadon'da basın emekçilerine yapılan saldırıyı doğru bulmadığımızı bir kez daha belirtiyor, basın emekçisi arkadaşlarımızdan özür diliyoruz. Bu vesileyle başta madenci arkadaşlarımız olmak üzere tüm halkımızdan, mücadelemize zarar verecek, Zonguldak'ı bölecek davranışlardan uzak durmalarını ve mücadelemize katkı sağlamalarını istiyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber