Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 10:08 Yorum: 0

Güce'de muhtarlarla eğitim toplantısı

GİRESUN (AA) - Güce Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen, muhtarlarla "Okul Sorunları" toplantısı yaptı.Güce Çok Programlı Anadolu Lisesi salonunda yapılan toplantıya, Kaymakam Ahmet Akyürek,...

Güce'de muhtarlarla eğitim toplantısı

GİRESUN (AA) - Güce Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen, muhtarlarla "Okul Sorunları" toplantısı yaptı.

Güce Çok Programlı Anadolu Lisesi salonunda yapılan toplantıya, Kaymakam Ahmet Akyürek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen, Şube Müdürü Mehmet Akçıl, okulları açık olan köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Ekmen, taşımalı eğitimde karşılaşılan güçlüklere, birleştirilmiş sınıfta yaşanan sıkıntılara değindi ve muhtarlardan eğitim yuvalarına sahip çıkmalarını, okulla sürekli iletişim halinde olmalarını istedi.

 İlçe genelinde birleştirilmiş sınıflarda eğitim gören öğrencilerin başarısız olduğuna dikkat çeken Ekmen, "Eğitimin aşamayacağı, üstesinden gelemeyeceği engel yoktur. Eğitimin geliştiği yerlere baktığımızda halkın taşın altına elini soktuğunu görüyoruz. Halkımızın bu konudaki duyarlılığını geliştirmemiz lazım. Bu bilinci kazandıracak kişilerin başında sizler geliyorsunuz, desteğinizi bekleriz. Köy ve mahalle muhtarları olan sizler ne kadar eğitimi önceliğinize alırsanız, geleceğimiz o kadar aydınlık ve o kadar güzel olacak" dedi.

 Son olarak muhtarlar söz alarak taleplerini dile getirdi, okula destek olacaklarını belirtti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber