Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 17:13 Yorum: 0

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

ERZURUM (AA) - Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Başaran, mesajında, vatanın her karış toprağını...

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

ERZURUM (AA) - Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başaran, mesajında, vatanın her karış toprağını canı pahasına korumuş ve hiçbir zaman zulme boyun eğmemiş milletin destansı mücadelesinin Mehmet Akif Ersoy tarafından İstiklal Marşı ile ölümsüzleştirildiğini belirtti.

İstiklal Marşı'nın milli mücadelenin en çetin dönemlerinde halka büyük cesaret ve moral aşıladığını bildiren Başaran, mesajında şunlara yer verdi:

"Çekilen bütün bu acılar, sıkıntılar hepimize ders olmalı. Tarihimizden gerekli dersleri çıkarmalı ve medeniyet yarışın da daha üst sıralara nasıl geliriz, bunun mücadelesini vermeliyiz. Bu duygu ve düşünce ile milletimizin, birlik ve beraberlik içinde güzel bir geleceğe doğru yürüyüşünü emin adımlarla sürdüreceğine olan inancımla İstiklal Marşımızın TBMM tarafından kabul edilişinin 94. yıl dönümünü kutluyorum. Milli mücadelenin tüm kahramanlarını ve milli mücadeleyi destanlaştıran Mehmet Akif Ersoy'u rahmetle, minnetle anıyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber