Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Ağustos 2016 - 16:58 Yorum: 0

KTO Yönetimi Gaziantep’teki saldırıyı kınadı

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu son günlerde yaşanan terör saldırıları ve Gaziantep'teki saldırıyı kınadı.

KTO Yönetimi Gaziantep’teki saldırıyı kınadı

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu son günlerde yaşanan terör saldırıları ve Gaziantep'teki saldırıyı kınadı.

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada "Çeşitli isimler altında ülkemizin birliğine ve beraberliğine kast eden hainler; Milletimizin kararlı, inançlı dik duruşu ve birbirine kenetlenmesi sayesinde amaçlarına ulaşamayacaklardır" ifadesinde bulunuldu.

KTO yönetimince yapılan açıklama şu şekilde:

" İnsanlık onurundan, insanı insan yapan etik değerlerden zerre kadar nasibini almamış terörist odaklar, masum canlara son veren bu hain saldırılarla aynı zamanda kendi sonlarını da hazırlamaktadırlar. Günahsız çocuklarımıza kıyacak kadar alçalan bu terör örgütlerinin adı, tanımı ve amacı ne olursa olsun, Allah hepsini kahretsin. İnsanlarımızın en mutlu gününü zehir eden teröristlerin amacı ülkemizde karışıklık çıkarmaktır. Ama Türk Milleti bu oyunlara gelmeyecektir. Teröre karşı en büyük güç birlik, beraberlik ve sağduyu içinde olmaktır. Adı ister FETÖ ister PKK ister DAEŞ olsun, hangi taraftan gelirse gelsin tüm terör örgütlerine milletimiz en iyi cevabı verecektir. Kahraman milletimizin sabrını sınayan, milletimize düşmanlık besleyen her yapılanma, her bir terörist odak gibi, Gaziantep'teki menfur saldırının sorumluları da sefalet içinde tarihin tozlu sayfalarında yerini alacak ve her zaman lanetle anılacaklardır. Halkımıza ve ülkemize kurulmuş bu büyük tuzağı, oyuna gelmeyerek sağduyu ile bozalım. Gaziantep saldırısı başta olmak üzere tüm terör saldırılarını şiddetle kınıyor, yüce milletimize başsağlığı diliyoruz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber