Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 18 Eylül 2014 - 00:48 Yorum: 0

Mazgala sıkışıp ayağı kırılan at için seferber oldular

Sahibinden kaçan ve kentin en işlek caddesinde ayağı mazgala sıkışıp kırılan atı, itfaiye ekipleri kurtardı

Mazgala sıkışıp ayağı kırılan at için seferber oldular

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da sahibinden kaçan ve kentin en işlek caddesinde ayağı mazgala sıkışıp kırılan atı, itfaiye ekipleri bir saat süren çalışmanın ardından kurtardı.

Atatürk Bulvarı üzerinde sahibinden kaçan atın sol arka ayağı mazgala sıkıştı. Bir süre ayağını mazgaldan çıkarmaya çalışan at, yorgun düşünce kaldırıma yığıldı. 

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine belirtilen yere giden itfaiye ve zabıta ekipleri, yaralı atı sakinleştiremeyince Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan veteriner hekimlere haber verildi.

Veterinerler, yaralı ata iğne yaptı. Bir süre sonra sakinleşen at, itfaiye ekipleri tarafından halatla bağlanarak bulunduğu yerden çıkarıldı. At daha sonra iş makinesi yardımıyla kamyonete konularak tedavi için Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağına götürüldü.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber