Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Kasım 2014 - 18:28 Yorum: 0

PAÜ ile Parma Üniversitesi arasında işbirliği

PAÜ ile İtalya Parma Üniversitesi arasında lisans ve yüksek lisans öğrencilerini "Çift Diploma" sahibi yapacak protokol imzalandı

PAÜ ile Parma Üniversitesi arasında işbirliği

DENİZLİ (AA) - Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ile İtalya Parma Üniversitesi arasında "Çift Diploma Anlaşması" yapıldı.

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Rektörlük Konferans Salonu'nda gerçekleşen imza töreninde yaptığı konuşmada, üniversitelerinin uluslararasılaşma sürecini başarılı bir şekilde sürdürdüğünü belirtti.

ABD'den sonra İtalya'dan bir üniversite ile çift diploma anlaşması yaptıklarını ifade eden Bağcı," Amerika Weber State Üniversitesi'nin ardından bugün de İtalya Parma Üniversitesi ile çift diploma anlaşması yapıyoruz. 2015-2016 Akademik Yılı'ndan itibaren lisans ve yüksek lisans alanlarında öğrenciler, çift diploma için başvuru yapabilecek. Öğrencilerimiz artık çift diploma şansını yakalamış olacak" dedi.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Bağcı ile Parma Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Guglielmo Wolleb, Prof. Dr. Andrea Cilloni, Prof. Dr. Lorella Franzoni ve Prof. Dr. Francesca Zanella protokolü imzaladı.

Anlaşmaya göre İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden İktisat, İşletme, İngilizce İşletme ve Uluslararası Finansman Bölümlerinin lisans öğrencileri, Sosyal Bilimler Enstitüsü'nden Üretim-Yönetim-Pazarlama, Muhasebe-Finansman ve Pazarlama programlarından yüksek lisans öğrencileri, Denizli Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü'nden 20 öğrenci çift diploma alma şansına sahip olacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber