Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 13 Ekim 2016 - 09:28 Yorum: 0

PKK’nın gasp ettiği mikserler alındı

PKK'lı teröristlerin yol keserek gasp ettiği özel bir firmaya ait mikserlerden 6'sı güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonrası il...

PKK’nın gasp ettiği mikserler alındı

PKK'lı teröristlerin yol keserek gasp ettiği özel bir firmaya ait mikserlerden 6'sı güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonrası il merkezine getirildi. 1 araç ise teknik arıza nedeniyle bölgeden alınamadı.

Konuya ilişkin Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "09 Ekim 2016 tarihinde saat 17.45 sıralarında Tunceli-Pülümür karayolu Zağge mevkiinde yol kesen bir grup BTÖ mensubu tarafından Tunceli'de faaliyette bulunan beton firmasına ait 7 beton mikser aracından 6'sı bugün saat 16.00 itibariyle güvenlik birimlerimizce bölgede gerçekleştirilen operasyon kapsamında il merkezimize getirilmiş, 1 araç ise teknik bir arıza nedeniyle çalıştırılamadığından ve çekici ile çekilemediğinden bölgeden getirilememiştir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber