Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 02 Ekim 2014 - 17:08 Yorum: 0

Polisten kaçmak için ters yönde ilerleyen zanlılar

Antalya'da, polisin "dur" ihtarına uymayarak otomobille kaçan ve karayolunda bir süre ters yönde ilerleyen zanlılar, cep telefonu ile görüntülendi

Polisten kaçmak için ters yönde ilerleyen zanlılar

ANTALYA (AA) - Antalya'da polisten kaçarak otomobille karayolunda ters yönde ilerleyen zanlılar, bir kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi. 

Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün bir soruşturma gereği takip ettikleri A.H. yönetimindeki 07 FCV 36 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulunmuş, içerisinde 4 kişinin bulunduğu otomobil, ihtara uymayarak Tünektepe Kavşağı'ndan Kemer karayoluna ters şeritten girmişti.

Yaklaşık 2 kilometre ilerleyen ve bariyere çarparak duran otomobilde bulunanlardan A.H. ve G.M, polisten kaçmak için 8 metre yüksekliğindeki karayolundan Antalya Balıkçı Barınağı'na atlamıştı.

Ayaklarında kırıklar oluşan A.H. ve G.M. Antalya Eğitim Araştırma ile Atatürk Devlet hastanelerine kaldırıldı. Tedavileri tamamlanan A.H. ve G.M. ile yakalanan C.Ç. ve ismi açıklanmayan diğer zanlı, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

"Uyuşturucu ticareti yapmak" suçlamasıyla poliste kayıtları bulunduğu belirlenen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

Öte yandan zanlıların karayolunda ters yönde ilerlemesi, yoldan geçen bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde ters yönde ilerleyen zanlılara diğer araç sürücülerinin korna çalarak tepki gösterdiği görülüyor. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber