Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Nisan 2015 - 17:08 Yorum: 0

Sakarya'da lale dağıtım töreni

SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığınca "Geleneksel Lale Dağıtım" Töreni düzenlendi.Adapazarı Kültür Merkezi'ndeki (AKM) törende,...

Sakarya'da lale dağıtım töreni

SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığınca "Geleneksel Lale Dağıtım" Töreni düzenlendi.

Adapazarı Kültür Merkezi'ndeki (AKM) törende, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Türker Vardar, hedeflerinin Sakarya'yı birlikte güzelleştirmek olduğunu söyledi.

Vardar, dağıtılan lale soğanlarının her birinin vatandaşların yüreğine sevgi, yüzüne tebessüm getirmesini dilediğini ifade etti.

Daha sonra Vardar, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Adem Kümbet ve Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan, vatandaşlara lale soğanı hediye etti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber