Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Mart 2015 - 13:08 Yorum: 0

Simülasyon aracıyla vatandaşlara "emniyet kemeri" eğitimi

KONYA (AA) - Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesinin "Emniyet Kemeri Sizi Hayata Bağlar" projesi çerçevesinde bir alışveriş merkezinde kurulan simülasyon aracına vatandaşlar...

Simülasyon aracıyla vatandaşlara 'emniyet kemeri' eğitimi

KONYA (AA) - Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesinin "Emniyet Kemeri Sizi Hayata Bağlar" projesi çerçevesinde bir alışveriş merkezinde kurulan simülasyon aracına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Trafik Denetleme Şube Müdürü Mustafa Demirgül, yaptığı açıklamada, bu tür etkinliklerdeki amaçlarının sürücülerin emniyet kemeri kullanma alışkanlıklarını ve kültürlerini arttırmak olduğunu söyledi.

Konya merkezde emniyet kemeri takma oranını yükselterek meydana gelen kazalarda ölümlerin ve ağır yaralanmaların önüne geçmeyi istediklerini belirten Demirgül, şöyle devam etti:

 "Emniyet kemeri trafikte hayati önem taşıyor. Bundan sonra Konya Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube bünyesinde bulunan Emniyet Kemeri Simülatör Aracı ile kentin çeşitli bölgelerinde uygulamalı olarak yetişkin insanlara emniyet kemeri takılması ve takılmaması durumunda yaşanacak olaylar çocukların görsel olarak öğrenmeleri sağlanacaktır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber