Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 12:03 Yorum: 0

Sürpriz Ziyarette Keyifli Anlar Yaşandı

23 Nisan Mahallesi'ndeki belediye iftarının ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Köşk Mahallesi'nde yaşayan Kağıtlı ailesinin evine konuk...

Sürpriz Ziyarette Keyifli Anlar Yaşandı

23 Nisan Mahallesi'ndeki belediye iftarının ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Köşk Mahallesi'nde yaşayan Kağıtlı ailesinin evine konuk oldu.

Serdar ve Zeliha Kağıtlı çiftinin küçük oğulları sosyal medya takipçisi 7 yaşındaki Mehmet'in davetini kırmayan Başkan Ak, Mehmet'e "Beni tanıyor musun?" diye sordu. "Tanımaz olur muyum, Belediye Başkanımız Mustafa Ak'sın" cevabını veren Mehmet, Başkan Ak'ı tebessüm ettirdi. Halide Uncu İlköğretim Okulu'nda okuyan Mehmet'e karnesini de soran Başkan Ak, karnesinin iyi olduğunu öğrenince hem karne harçlığı hem de satranç ve kızmabiraderden oluşan oyun seti ile top hediye etti.

Apartman komşularının 6 yaşındaki kızı Elif Şahin ile Mehmet'in diyalogları ise ziyarette keyifli anlar yaşanmasına sebep oldu. Mustafa Ak çocuklara "Sebze ve meyve tüketiyorsunuz değil mi? Her yemekten sonra dişlerinizi fırçalıyor musunuz?" sorularını sorarken öğütler verdi. Başkan Ak'la neşeli bir sohbet gerçekleştiren çocuklar, Evcil Hayvanlar Parkı'nda gördükleri hayvanları da anlattılar.

Kahramanmaraşlı 2 çocuk sahibi aile Başkan Ak'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, küçük Mehmet Başkan Ak'ı kapıya kadar uğurladı.

Sürpriz Ziyarette Keyifli Anlar Yaşandı

Sürpriz Ziyarette Keyifli Anlar Yaşandı

Sürpriz Ziyarette Keyifli Anlar Yaşandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber