Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 15:53 Yorum: 0

Talas’ta su kesintisi uyarısı

KASKİ Genel Müdürlüğü'nce, Talas'ta yeni döşenen içme suyu hattının işletmeye alınabilmesi için 10 Ekim pazartesi günü su kesintisi yapılacağı...

Talas’ta su kesintisi uyarısı

KASKİ Genel Müdürlüğü'nce, Talas'ta yeni döşenen içme suyu hattının işletmeye alınabilmesi için 10 Ekim pazartesi günü su kesintisi yapılacağı belirtildi.

Su kesintisinin, sabah saat 08.00'da başlayıp akşam 19.00'da sona ereceğini belirten KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, "Talas'ta yeni döşenen içme suyu hattının mevcut hatlarla bağlantısı pazartesi günü yapılacak. Söz konusu bağlantı sırasında 6 mahallede su kesintisi yaşanacak. Bu kesintiden Han, Harman, Tablakaya ve Kiçiköy mahallelerinin tamamı ile Mevlana ve Yenidoğan mahallelerinin bir kısmı etkilenecek." dedi.

Batukan, adı geçen mahallelerde ikamet eden vatandaşların su kesintisinden daha az etkilenmeleri için gerekli tedbirleri almaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber