Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ekim 2014 - 11:38 Yorum: 0

"Trafik Hizmetlerinde Şeffaflık ve Güven" Projesi

KARS (AA) - Kars Emniyet Müdürlüğü personelinin, "Trafik Hizmetlerinde Şeffaflık ve Güven" Projesi kapsamında yaka kamerası kullanmaya başladığı bildirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden...

'Trafik Hizmetlerinde Şeffaflık ve Güven' Projesi

KARS (AA) - Kars Emniyet Müdürlüğü personelinin, "Trafik Hizmetlerinde Şeffaflık ve Güven" Projesi kapsamında yaka kamerası kullanmaya başladığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığının yürüttüğü proje kapsamında, 81 ilin emniyet müdürlüğüne yaka kamerası gönderildiği belirtildi.

Trafik Tescil ve Denetleme ile Bölge Trafik Denetleme şube müdürlükleri ve Sarıkamış ve Kağızman Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekiplerinin geçen hafta itibarıyla yaka kamerası kullanmaya başladığının kaydedildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yaka kameraları, denetim yapan personelce sürücü, yaya veya yolcularla iletişime geçilmeden önce aktif hale getirilerek, denetim bitene kadar sesli ve görüntülü kayıt yapmaya devam edecektir. Projeyle trafik ekiplerince yapılan sabit ve hareketli denetimler esnasında, yol kullanıcılarınca yapılan trafik kural ihlalleri, yaka kameraları sayesinde delillendirilip, gerekli ceza işlemler uygulanarak, trafik kurallarına uyma ve yolların daha güvenli hale getirilmesi hedeflenmektedir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber