Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Kasım 2014 - 14:58 Yorum: 0

Türk Hava Kurumundan "model uçak kursu"

ÇANAKKALE (AA) - Türk Hava Kurumu (THK) Gelibolu Şubesi tarafından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine model uçak kursu veriliyor.THK Şube Başkanı Dilek Gökalp, AA muhabirine yaptığı...

Türk Hava Kurumundan 'model uçak kursu'

ÇANAKKALE (AA) - Türk Hava Kurumu (THK) Gelibolu Şubesi tarafından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine model uçak kursu veriliyor.

THK Şube Başkanı Dilek Gökalp, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk kursların Gazi Süleymanpaşa İlkokulu ve Anafartalar İşitme Engelliler Özel Eğitim Lisesinde düzenlendiğini söyledi.

Bu okullarda, flamingo model uçak kursuna 70 öğrencinin katıldığını belirten Gökalp, "Atatürk'ün 'İstikbal göklerdedir' sözünden yola çıkarak, bu kursları gençlere havacılığı sevdirmek, boş zamanlarını değerlendirmek ve el becerilerini artırmak amacıyla düzenledik. Kurslarımızın ilk aşaması yarıyıl tatilinde bitecek ve ikinci aşamalar ikinci yarıyıl ile birlikte başlayacak" dedi.

Gökalp, kursların, talep olması halinde süreceğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber