Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 18:08 Yorum: 0

Türkav’dan İftar Yemeği

Doğanhan Restorantta İftar yemeğinde bir konuşma yapan TÜRKAV Kilis Şubesi Başkanı Hasan Utucu, Mübarek Ramazan ayı içinde olduklarını ifade ederek,...

Türkav’dan İftar Yemeği

TÜRKAV Kilis Şubesi tarafından üyelerine iftar yemeği verildi.

Doğanhan Restorantta İftar yemeğinde bir konuşma yapan TÜRKAV Kilis Şubesi Başkanı Hasan Utucu, Mübarek Ramazan ayı içinde olduklarını ifade ederek, "Bu güzel ayı bizlere huşu ile yaşatan Yüce Allah'a hamd olsun. İftar davetimize icabet eden bütün üyelerimize saygılar sunuyorum. Bu güzel ayın yüzü hürmetine ülkemizdeki terör olaylarının bitmesini, Suriye'de ki karışıklığın sona ermesini ve dünyadaki İslam diyarlarının huzura kavuşmasını diliyorum. TÜRKAV milli ve manevi değerlere sahip kamu çalışanlarının bir araya toplanmasını sağlayan bir sivil toplum hareketidir. TÜRKAV'ın amacı, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı gerçekleştirmek ve kültürel faaliyetlerde bulunmaktır. Sahip olduğumuz değerlerimizi yeni nesillere öğretebilmek, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek, bilgilendirmek, kamunun ihtiyaç duyduğu sosyal, kültürel ve stratejik konularda araştırmalar, incelemeler yapıp bunları vatandaşlarımızla paylaşmak vakfımızın amaçlarındandır" dedi.

İftar yemeğine Kamu Sen Kilis İl Temsilcisi Osman Boybeyi ile türk Eğitim Sen Kilis Şube yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Türkav’dan İftar Yemeği

Türkav’dan İftar Yemeği

Türkav’dan İftar Yemeği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber