Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 10:38 Yorum: 0

Vali Çelik: ’Milletimizin başı sağolsun’

Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Durak karakoluna bomba yüklü araçla düzenlenen terörist saldırıyı büyük bir hainlik olarak...

Vali Çelik: ’Milletimizin başı sağolsun’

Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Durak karakoluna bomba yüklü araçla düzenlenen terörist saldırıyı büyük bir hainlik olarak nitelendirdi.

Haberi büyük bir üzüntü içerisinde öğrendiğini dile getiren Vali Çelik, yayınladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik yapılan bu tür eylemleri büyük bir nefretle kınıyorum. Vatanımızın can ve mal güvenliğini korumak, milletimizin huzur ve refah içerisinde yaşamasını sağlamak için gece gündüz demeden görev yapan güvenlik güçlerimizi bu tür saldırılar yıldırmayacaktır. Bu gözü dönmüş caniler; çoluk/çocuk, sivil halk demeden masum insanların canına kastederek, Türk milletinin milli birlik ruhunu bozmaya çalışmaktadır. Türk Milletinin birlikte yaşama arzusunu, vatan ve bayrak sevgisini hiç kimse bozamayacaktır. Bu tür eylemler, terörist grupların son çırpınışlarıdır. Milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden bu alçak saldırılar, bizi birbirimize daha çok yakınlaştırarak, kardeşlik bağlarımızı bir kat daha artıracaktır. Büyük bir üzüntü içerisinde öğrendiğim bu olayda hayatlarını kaybederek şehit düşen askerlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine büyük bir metanet diliyor, hastanelerde tedavi gören yaralılarımıza ise acil şifalar temenni ediyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber