Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Ağustos 2016 - 14:38 Yorum: 0

Yeni Bünyan’a Yeni Alt Yapı

Bünyan'da başlatılan alt yapı değişimi hızla devam ediyor. Bünyan Belediyesi Bünyan'ı geleceğe hazırlama adına başlattığı değişim ve dönüşüme...

Yeni Bünyan’a Yeni Alt Yapı

Bünyan'da başlatılan alt yapı değişimi hızla devam ediyor. Bünyan Belediyesi Bünyan'ı geleceğe hazırlama adına başlattığı değişim ve dönüşüme devam ediyor.

Alt ve üst yapıda atılan adımlar ve hayata geçirilen projeler ile Bünyan son yıllarda Kayseri'nin en hızlı gelişen ilçesi olma yolunda ilerliyor. Yapılan kamu yatımlarının yanı sıra Bünyan Belediyesi'nin gayretli çalışmalarıyla ilçeye kazandırılan projeler devam ediyor. İlçe merkezinde doğalgaz, içme suyu, atık su kanalı, yağmur tahliye hattı gibi alt yapı çalışmaları devam ediyor.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu yaptığı değerlendirmede;"Bugüne kadar yapılamaz gibi görünen birçok soruna çare olup halkımızın daha rahat ve konforlu yaşaması için çok yol kat ettik. Bu çalışmayla Bünyan'ın alt yapısını baştan aşağı yeniliyoruz. Vatandaşımız modern bir alt yapıya kavuşacak. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Yeni Bünyan’a Yeni Alt Yapı

Yeni Bünyan’a Yeni Alt Yapı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber