Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 05 Mart 2024 - 14:17 Yorum: 0

Ağrı Valisi’nin eşi Neslihan Gül Koç, kadın futbolcularla buluştu

Ağrı Valisi Mustafa Koç’un eşi Neslihan Gül Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Ligi’nde lider olan Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kız Futbol Takımı oyuncularıyla bir araya geldi.Ağrı Valisi Mustafa Koç’...

Ağrı Valisi’nin eşi Neslihan Gül Koç, kadın futbolcularla buluştu

Ağrı Valisi Mustafa Koç’un eşi Neslihan Gül Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3. Ligi’nde lider olan Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Kız Futbol Takımı oyuncularıyla bir araya geldi.
Ağrı Valisi Mustafa Koç’un desteklediği kadın futbol takımı, üst üste kazandığı maçlarla ligde zirveye oturdu. Vali Koç’un eşi Neslihan Gül Koç da, takımın başarısını kutlamak için oyuncularla İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda bir araya geldi. Neslihan Gül Koç, futbolculara moral vererek, kız futbolunun gelişmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti. Koç, "Sizler, Ağrı’nın gururu oldunuz. Üst üste kazandığınız maçlarla liderliği kimseye bırakmadınız. Bu başarıyı sezon sonuna kadar sürdürmenizi ve şampiyon olmanızı diliyorum. Sizlere güveniyoruz." dedi.
Kız futbolcular da, Vali Koç’un eşine teşekkür ederek, şampiyonluk hedeflerine ulaşmak için çalışacaklarını belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber