Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
22:30 Tekirdağ’da yolcu minibüsü otomobille çarpıştı: 3 yaralı22:25 Avcılar’da inşaat çalışması sırasında vinç devrildi, facianın eşiğinden dön...22:22 TFF 3. Lig: Anadolu Üniversitesi: 1 - Efeler 09 Spor Futbol Kulübü: 222:21 Çin Devlet Başkanı Xi: “Gazze’de kapsamlı ve sürdürülebilir bir ateşkesin d...22:19 Çin Devlet Başkanı Xi, Paris’te Macron ve von der Leyen ile bir araya geldi22:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı El Burhan ile görüşt...22:17 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniye ile görüştü22:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan öğretmen atamaları ile ilgili açıklama22:12 Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 1 - Pendikspor: 2 (Maç sonucu)22:08 Trendyol Süper Lig: Konyaspor: 0 - Fenerbahçe: 0 (Maç sonucu)22:08 Trendyol Süper Lig: Konyaspor: 0 - Fenerbahçe: 0 (Maç sonucu)22:03 Avcılar’da direksiyon başında kalp krizi ölüm getirdi22:03 Avcılar’da direksiyon başında kalp krizi ölüm getirdi22:01 Elindeki kurusıkı tabanca ateş alınca yaralandı22:01 Elindeki kurusıkı tabanca ateş alınca yaralandı22:01 Elindeki kurusıkı tabanca ateş alınca yaralandı22:01 TFF 3. Lig 2. Grup Play Off: Anadolu Üniversitesi: 1 - Efeler 09 SFK: 222:01 TFF 3. Lig 2. Grup Play Off: Anadolu Üniversitesi: 1 - Efeler 09 SFK: 222:01 TFF 3. Lig 2. Grup Play Off: Anadolu Üniversitesi: 1 - Efeler 09 SFK: 222:00 Gaziantep’teki feci kazada ölenlerin kimlikleri belirlendi
Spor 23 Eylül 2019 - 10:23 Yorum: 0

Başkan Başdeğirmen’den Isparta’ya bisiklet yolu sözü

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Isparta'da Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ)-Isparta Ticaret ve Sanayi...

Başkan Başdeğirmen’den Isparta’ya bisiklet yolu sözü

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle Isparta'da Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ)-Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) arasında 5 kilometrelik bisiklet yolu oluşturulacağını açıkladı. Isparta Belediyesi Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında "Bisikletini kap-gel" etkinliği düzenledi. Bine yakın bisiklet sever Belediye önünde buluştu. Farkındalık oluşturma amaçlı etkinliğe Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Herkes İçin Spor Federasyonu ile Bisiklet Federasyonu destek verdi. Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile Gençlik ve Spor Müdürü Murat Gevrek de bisiklet sürdü.

Bisiklet turu Valilik önünde son buldu.

Milletvekili Özel, burada yaptığı konuşmada insan için hareketli kalabilmenin en büyük ödül olduğunu söyledi. Milletvekili Özel, Başdeğirmen'den Isparta'da bisiklet parkurları yapılmasını istedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, "Afyonkarahisar'da Çevre ve Şehircilik Bakanımızla görüştük. Isparta'da bisiklet yolu yapacağız. Üniversite Batı Yerleşkesi'nden ITSO ekonomi kampüsüne kadar 5 kilometrelik bisiklet yolu yapacağız. Proje çalışmalarına hemen başlayacağız" diye müjde verdi.

Başkan Başdeğirmen’den Isparta’ya bisiklet yolu sözü

Başkan Başdeğirmen’den Isparta’ya bisiklet yolu sözü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber