Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki yoğun inşaat ve yıkım faaliyetlerinden kaynaklanan toz ve duman sorununa karşı kapsamlı bir temizlik seferberliği başlattı. Belediye, vatandaşların sağlıklı bir çevrede yaşa...
Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki yoğun inşaat ve yıkım faaliyetlerinden kaynaklanan toz ve duman sorununa karşı kapsamlı bir temizlik seferberliği başlattı. Belediye, vatandaşların sağlıklı bir çevrede yaşaması için temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ilçede devam eden hızlı gelişim sürecinde inşaat alanlarının oluşturduğu çevresel sorunlara dikkat çekerek, temizlik çalışmalarının önemine vurgu yaptı. Taşkın, ekiplerin cadde, sokak ve mahallelerde düzenli temizlik faaliyetleri gerçekleştirdiğini belirterek, özellikle yıkım ve inşaat bölgelerinde yoğun bir mesai harcandığını ifade etti.
"Ekiplerimiz, su tankerleri ve özel ekipmanlar kullanarak yolları ve kaldırımları detaylı bir şekilde temizliyor" diyen Başkan Taşkın, özellikle yoğun araç trafiği ve insan sirkülasyonunun olduğu bölgelerde titiz çalışmalar yapıldığını vurguladı.
Başkan Taşkın, temizlik çalışmalarının vatandaşların sağlığını korumak amacıyla sürekli olarak devam edeceğini belirterek, "Toz ve toprak, solunum yolu hastalıklarına yol açabilir. Bu yüzden halkımızın sağlığı önceliğimizdir" diye konuştu.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Arnavutluk'ta Kushner bağlantılı proje protestoları sürüyor
YKS maratonu bugün başlıyor: 2,4 milyon aday sınava girecek
03Muğla'da silahlı saldırı soruşturmasında 3 şüpheli tutuklandı
04Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
05İzmir'de açıklarında 14 düzensiz göçmen yakalandı
06Gazze'de ateşkes ihlalleri sürüyor: 6 Filistinli şehit oldu
07ABD-İran görüşmeleri ertelendi: İsviçre'deki kritik tur için diplomasi trafiği sürüyor
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük