Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 29 Mart 2024 - 15:04 Yorum: 0

Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu

Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu. Boyanan ve süslenen sokakta lastik, sürahi, bot, palet, küvet kabini, klozet gibi ürünler, mahalle sakinlerince saksı olarak kullanıldı.Çayırova Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Mü...

Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu

Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu. Boyanan ve süslenen sokakta lastik, sürahi, bot, palet, küvet kabini, klozet gibi ürünler, mahalle sakinlerince saksı olarak kullanıldı.
Çayırova Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri, pilot bir uygulamayı devreye aldı. Özgürlük Mahallesindeki 243/3 Sokak’ta yapılan pilot uygulama sonrasında alan "Sıfır Atık Yaşam Sokağı" olarak belirlendi. Sokak sakinleri ve Çayırova Belediyesinin iş birliğiyle oluşturulan Sıfır Atık Yaşam Sokağında atıklardan oluşturulan saksılar ve ağaç süsleri renkli görüntüler oluşturdu. Çayırova Belediyesi ekiplerince boyanan ve süslenen sokakta lastik, sürahi, bot, palet, küvet kabini, klozet vb. ürünler, mahalle sakinlerince saksı olarak kullanıldı. Ayrıca sokakta yer alan ağaçlar da süslenerek çok güzel bir görüntü elde edildi.
Oluşturulan Sıfır Atık Yaşam Sokağını inceleyen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, çalışmalarından ve çevreye karşı duyarlı davranışlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ederek, bu çalışmanın yaygınlaşması adına gayret göstereceklerini belirtti. Bünyamin Çiftçi, "Gelecek nesillere bırakacağımız en büyük miras, temiz bir çevredir. Çevreye duyarlı ve bilinçli nesillerin yetişmesi amacıyla komşularımızla birlikte Özgürlük Mahallemizde pilot uygulama olarak kurduğumuz Sıfır Atık Yaşam Sokağı ilçemize hayırlı olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber