Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 29 Mart 2024 - 13:19 Yorum: 0

Düzce Üniversitesi öğrencilerinin 68 projesine destek

Düzce Üniversitesi’nin 68 projesi, üniversite öğrencileri sanayiye yönelik araştırma projeleri desteği programı dahilinde desteklenmeye hak kazandı.TÜBİTAK projeleri konusunda Düzce Üniversitesi akademisyenlerinin desteklenme başarılar...

Düzce Üniversitesi öğrencilerinin 68 projesine destek

Düzce Üniversitesi’nin 68 projesi, üniversite öğrencileri sanayiye yönelik araştırma projeleri desteği programı dahilinde desteklenmeye hak kazandı.
TÜBİTAK projeleri konusunda Düzce Üniversitesi akademisyenlerinin desteklenme başarılarının yanında öğrencilerin de hazırladıkları projelerle kabul almayı sürdürüyor. Düzce Üniversitesi Araştırma Dekanı Prof. Dr. Emine Tekin, desteklenme başarısı gösteren 68 proje için, proje yazımı, eğitimi ve faaliyetleri başta olmak üzere her aşamada emek veren öğretim üyelerini ve öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ise, Düzce Üniversitesi’nin proje hazırlama ve desteklenme oranında oldukça büyük mesafe kat ettiğini belirterek, projelerin hazırlanmasında özveriyle çalışan öğrencileri ve proje danışmanı akademisyenleri tebrik etti.
Destek almaya hak kazanan 68 proje için ödül töreni ve yeni dönem proje eğitimleri Düzce Üniversitesi Araştırma Dekanlığı tarafından organize edilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber