Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ekim 2014 - 12:48 Yorum: 0

Eceabat'ta okul aile birliği eğitime destek amacıyla pazara çıktı

ÇANAKKALE (AA) - Eceabat Opet Tarihe Saygı Ortaokulu Okul Aile Birliği üyeleri, okullarının ihtiyaçlarının karşılanmasına ve eğitime destek amacıyla her hafta kurulan ilçe pazarında kendi...

Eceabat'ta okul aile birliği eğitime destek amacıyla pazara çıktı

ÇANAKKALE (AA) - Eceabat Opet Tarihe Saygı Ortaokulu Okul Aile Birliği üyeleri, okullarının ihtiyaçlarının karşılanmasına ve eğitime destek amacıyla her hafta kurulan ilçe pazarında kendi ürettikleri organik ürünlerin satışını yapıyor.

Kuru fasulyeden, erişteye, salçadan turşuya kadar birçok ürünün satışını gerçekleştiren üyelere vatandaşlar da destek oldu.

Okul Aile Birliği Başkanı Gülengül Yontuç amaçlarının okula maddi destek sağlamak belirterek kahvaltı etkinlikleri ve gezilerle, eğitime olan desteklerinin süreceğini söyledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber