Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 04 Ekim 2022 - 22:08 Yorum: 0

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almak için yeniden teklifte bulunduğu iddia edildi

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk'ın sosyal medya platformu Twitter'ı satın alma anlaşmasından çekilme kararını değiştirerek, Twitter'a yeniden satın alma...

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almak için yeniden teklifte bulunduğu iddia edildi

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk'ın sosyal medya platformu Twitter'ı satın alma anlaşmasından çekilme kararını değiştirerek, Twitter'a yeniden satın alma teklifinde bulunduğu iddia edildi. Söz konusu iddianın ardından Twitter'ın hisselerinde alım satım işlemleri durduruldu.

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk'ın sosyal medya platformu Twitter'ı satın almak için yeniden teklif verdiği iddia edildi. Bloomberg'de yer alan haberde, Elon Musk'ın bugün Twitter'a bir mektup göndererek Twitter'ı hisse başına 54,20 dolar toplamda 44 milyar dolar değerindeki orijinal anlaşma fiyatıyla satın almak için bir teklifte bulunduğunu bildirildi. Musk'ın anlaşmadan çekilme kararından vazgeçerek, platformun satın alım anlaşmasını ilerletme teklifi üzerine Twitter hisseleri yüzde 13 artarken, daha sonra Twitter'ın hisselerinde alım satım işlemleri durduruldu.

Daha önce Musk, 44 milyar dolar değerinde bir anlaşmayla sosyal medya platformu Twitter'ı almak üzere girişimde bulunmuştu. Duyurudan birkaç hafta sonra platformdaki bot sayısının Twitter'ın iddia ettiğinden daha yüksek olduğuna dair endişeleri öne sürerek anlaşmadan vazgeçen Musk, anlaşmayı geri çekmesi nedeniyle Twitter tarafından dava edilmişti. Twitter'ın suçlamaları reddetmesi ve Musk'a dava açması ile Musk ve Twitter arasında görülecek mahkemenin 17 Ekim'de görülmesine karar verilmişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber